Your Business Partner

Vi er en del af Your Business Partner.

YBP arbejder løbende på, at skaffe de bedste tilbud på indkøb til din forretning. Hvad end du er OST vognmand, taxa vognmand, tømrermester, vvsér eller noget helt andet.

Vi mener, at de store leverandører af bla. telefoni, brændstof, forsikringer o.lign. opnår alt for høje gevinster når de afgiver tilbud til små og mellemstore virksomheder. Vi har derfor sat os for, at samle så mange små og mellemstore virksomheder som muligt til en fælles indkøbsaftale med leverandørerne.

Nogle aftaler henvender sig kun til enkelt branche gruppe andre henvender sig til alle.

Telefoni, brændstof og dækaftale henvender sig til alle branchegrupper.

På forsikringsområdet er det dog mere specifikt for hver enkel branche. Men som eksempel på hvad vi indtil videre har opnået på forsikringsområdet, så har vi bla. forhandlet os til den billigste forsikring på markedet for OST vognmænd. Som OST vognmand, med en vogn, kan vi garantere dig besparelser på et par tusinde kroner pr. år. for bilforsikring og arbejdsgiver forsikring. Har du flere biler, så opnår du endnu større besparelser samlet. Du får dog ikke flere fordele i YBP uanset din størrelse. Vi benytter os af den samlede medlemskare til, at give alle samme fordele og tilbud.